Nowy dział forum

Dyskusje o działaniu i rozwoju niniejszego forum
Awatar użytkownika
Spiker

Nowy dział forum

Post autor: Spiker »

Na wniosek użytkownika forum został dodany nowy dział forum "Kącik enesiarza jeżdżącego". Nowicjuszy zachęcam do pytań, praktyków namawiam do dzielenia się swoją praktyczną wiedzą eksploatacyjną.
NSU 351 OSL '38, ...
Awatar użytkownika
Spiker

Re: Nowy dział forum

Uznałem, że ze względu na spora ilość wątków w dziale "Zespół napędowy" (w sekcji "Warsztat") warto wydzielić dodatkowe działy tematyczne. Zacząłem od nowego działu "Układ paliwowy" do którego przeniosłem wszystkie techniczne wątki związane z gaźnikami, kranikami i filtrami.
Pasują Wam te zmiany?

Jeśli uważacie, że trzeba jeszcze wydzielić jakieś kategorie - proszę o wnioski.
NSU 351 OSL '38, ...
Awatar użytkownika
Spiker

W związku z dużą ilością tematów związanych z kołami i ogumieniem stwierdziłem, że warto wydzielić z działu nadwozie osobny dział "Układ jezdny". Od teraz tam proszę wrzucać odpowiednie tematy.
NSU 351 OSL '38, ...
Awatar użytkownika
Spiker

W związku z coraz większą ilością tematów związanych tłumikami i rurami wydechowymi wrzucanymi zarówno do sekcji "Zespołu napędowego" jak i "Nadwozia" stwierdziłem, że warto wydzielić osobny dział "Układ wydechowy". Od teraz tam proszę wrzucać odpowiednie tematy.
NSU 351 OSL '38, ...
ODPOWIEDZ