Pomoc w sprawie części do motocykli NSU
Pomoc w sprawie części do motocykli NSU
Witam tak jak wcześniej pisałem bawię się w dorabianie części do motocykli tym i do NSU szczegółowe opisy i fotki mam na Sprzedajemy pl a i tu cos nieco podsyłam . A co do informacji to najlepiej na tel 782829297 bo na forum to jestem rzadko bo pracuje w większości na delegacjach . Niektóre elementy to mam na bieżąco ale pozostałe to tylko na zamówienie ,mogę też co nieco wykonać na zamówienie indywidualne ale to jest kwestia czasu nie zależna w całości ode mnie bo w zasadzie większość palę to metodą laserową a to jest pracochłonne pozdrawiam wszystkich .
Re: Pomoc w sprawie części do motocykli NSU
Małe pytanko - czy istnieje opcja wykonania części z czarnej stali zamiast nierdzewki? Dla niektórych nierdzewka jest niestety dyskwalifikująca, pomimo niewątpliwych zalet eksploatacyjnych tego materiału.
Jakie technologie wykonania wchodzą głównie w grę - czy tylko ogólnie ujmując części blaszane? A jak blachy to jakie grubości? Coś bardziej instrukcyjnego (blachy 5-7 mm) też?
Na marginesie. Czy te sakwy skórzane to też Ty robisz? Na pewno ktoś z Jarosławia.
Jakie technologie wykonania wchodzą głównie w grę - czy tylko ogólnie ujmując części blaszane? A jak blachy to jakie grubości? Coś bardziej instrukcyjnego (blachy 5-7 mm) też?
Na marginesie. Czy te sakwy skórzane to też Ty robisz? Na pewno ktoś z Jarosławia.
NSU 351 OSL '38, ...
Witaj mogę oczywiście wykonać te części ze stali zwykłej jak tylko ktoś zechce .A co do tych toreb to robi mój kolega Pawełek bardzo starannie wykonane ja jemu tylko wykonuję części stelażowe do tych toreb pozdrawiam
Dajcie jakąś fote tych sakw albo namiar.
Ten sprzedajacy:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/torba ... mw-r12-6yh
Ale ja byłem bardziej zainteresowani takimi cywilnymi, zgodnych z przedwojennymi niemieckimi katalogami ogolnomotocyklowych akcesoriów. W tym wątku o nich wspominałem: viewtopic.php?t=401
NSU 351 OSL '38, ...
Sory...7,5 stówy za jedną???Ja nie wiem...
Tak teraz wołają, albo raczej wołali bo inflacja jest. Chociaz u Łyżwińskiego wciąż niby 130-150 EUR: https://oldtimergarage.eu/pl/192-accesories (nie wiem czy to nie Chiny jakieś).
Niestety żyjemy w czasach, gdy pół tej kwoty za sakwę WH wydaje się na nieco większych zakupach spożywczych

NSU 351 OSL '38, ...
No niestety racja....Czas pogardy...Dlatego jak wywaliłem xxxx zł za przednia zawiechę do NSU to nawet nie zapłakałem choć powinienem:)Ale sakwy poczekają:)