Lista firm i osób sprzedających części i oferujących usługi

Informacje o nowościach i dyskusje o rozwoju strony www
Awatar użytkownika
Spiker

Lista firm i osób sprzedających części i oferujących usługi

Post autor: Spiker »

TaTy słusznie zwrócił uwagę, że są jeszcze dane, które nie zostały w pełni przeniesione ze starej strony na nową stronę. Dotyczy to np. listy firm i osób sprzedających części i oferujących usługi związane z motocyklami NSU.
taty pisze:Tak a propos Adminie to nie powinniśmy tej zakładki przenieść na nową stronę?
Święta Racja. Przy przenoszeniu danych na nową stronę miałem wątpliwości jaką formułę powinna mieć tego typu lista form komercyjnych. Na starej stronie była ona wrzucana "na sztywno", czyli poi prostu jako od czasu do czasu aktualizowany plik html. Ale obecnie skłaniam się ku rozwiązaniu, które pozwalałoby na wpisywanie nowych namiarów bezpośrednio przez poszczególnych użytkowników strony, oraz co najważniejsze wskazana jest możliwość komentowania poszczególnych ofert przez klientów.
Generalnie publikowanie danych osób i firm na ogólnodostępnej stronie jest dosyć ryzykowne ... A może tylko dla zalogowanych?
A może wykorzystać po prostu odpowiedni dział forum? Przypominam też, że linki do stron www komercyjnych producentów, handlowców, usługodawców jest stale rozbudowywana w dziale "Linki".
Proponuję dyskusję na tym niby prostym, ale jednak skomplikowanym tematem. Jak wspólnie ustalimy tak w praktyce wdrożymy.
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
Awatar użytkownika
Beeker

Re: Lista firm i osób sprzedających części i oferujących usł

Post autor: Beeker »

Ja bym namiary na dobrych i sprawdzonych facowcow dal do "Linki", a uzytkownikom dal mozliwosc prezentowania, komentowania uslug w wyznaczonym dziale/watku forum. Nowy pozytywnie zaopiniowany na forum uslugodawca moglby być z czasem przerzucany do linkow. Taka moja opinia - nie mam pomyslu na techniczne zamieszczanie komentarzy inaczej niż przez forum. No i tylko dla zalogowanych rzecz jasna.
Pozdrawiam
Beeker, 251 OSL '42
ODPOWIEDZ