Branna 2023 (CZ)

Rajdy, zloty, spotkania, ...
Awatar użytkownika
skrzydlaty

Branna 2023 (CZ)

Post autor: skrzydlaty »

Krótka, ale jakże fajna relacja z Brannej z wyścigów ulicznych.
https://youtu.be/vFqNBnRUTJQ?si=yLW0t_ilVOur3TbG
Są też enesy.

Jak ja zazdroszczę Czechom takiej motoryzacyjnej normalności. :roll:
U nas takie rzeczy niewyobrażalne, w tym naszym "grajdołku", gdzie wszystko, przeszkadza wszystkim.
po prostu 'Szczypior'... znaczy się 351 OT
Awatar użytkownika
enesiak

Re: Branna 2023 (CZ)

Post autor: enesiak »

No niestety - 'przeszkadzanie wszystkiego / wszystkim', to niewyobrazalnie 'pustoszacy umysly - spadek po komunie'... :(
Ja to jeszcze pamietam, chociaz nie bylem 'dorosly', takie 'akcje - czyste podworko / posesja' i wywozenie na zlom zabytkowych samochodow, motocykli, roznych maszyn, itp., czyli zwyczajne 'usankcjonowane zlodziejstwo czyjejs wlasnosci' i jeszcze 'dowalanie mandatow / za zasmiecanie posesji - podworka'... :!: :?: :shock:
Tylko z mojego podworka - poszly na zlom : Ural 650 i AWO Turist Znajomego, a w 'administracji' - nie mogl sie dowiedziec 'za cholere' - na jaki zlom mu to wszystko wywiezli..? :?: :idea: :(
Dlatego Czesi moga sie cieszyc i bawic zabytkowa motoryzacja, jak widac - nawet 'wyscigowo'... :geek: :shock:
201, 251, 601 S, OS, OSL i inne...
Awatar użytkownika
Spiker

Re: Branna 2023 (CZ)

Post autor: Spiker »

Mój kolega spod Rzeszowa pojechał tam na kołach swoim Junakiem (tylko trochę podrasowanym). Popytam czy ma jakieś fotki motocykli NSU i mógłby je nam udostępnić.
Chciałem z nim jechać, ale że tydzień wcześniej byłem służbowo w Czechach i to już było ponad moje siły znowu się tam turlać (jest ode mnie kawałek drogi). Boję się jednak, że jak już będę gotowy to imprezy już nie będzie. Oby nie!
NSU 351 OSL '38, NSU 351 OSL WH '37, ...
ODPOWIEDZ